می دانید بهترین بخش عصر ظهور، و حکومت حضرت مهدی (ع)، کدام بخش است؟ از بین رفتن مشرکان، اسلام آوردن کل زمین، زیبایی های معنوی، تحولات اجتماعی و عدالت ورزی، همه و همه باعث زیباتر شدن آن عصر طلایی شده است، امّا به نظر من بهترین ویژگی این عصر، «حضور و ظهور امام» است. به تبع همین ویژگی است که دیگر زیبایی ها شکل می گیرند و قد می کشند.
به خاطر وجود امام عصر (عج)، آسمانها و زمین، دارایی خویش را بیرون می ریزند و پیشکش قدم های حضرت و یاران ایشان می کنند و به خاطر ایشان، جهان رنگ محبت و همدلی می گیرد؛ به همین دلیل، مردم عصر حکومت حضرت مهدی (ع) ثروتمندترین مردم دوران اند.
حضرت مهدی (عج) با کفایت و رهبری خویش به دستاوردهای بزرگی در دوران حکومت خود می رسند. تحولات بی شماری در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دینی رخ می دهد که مردم این عصر را به سعادت دنیوی و اخروی می رساند.از جمله این تحولات تحول اقتصادی می باشد که اندکی به این مورد اشاره میکنیم.
بقیه در ادامه مطلب
کامل شدن علوم دین در عصر ظهور
امام باقر (ع) درباره عصر ظهور می فرمایند: «و در زمان او حکمت به شما داده می شود تا آنجا که زن در خانه اش به کتاب خدا و سنت رسول خدا حکم می کند1»
امام علی (ع) نیز می فرمایند: «و علم در دلهای مؤمنین واقع می شود پس هیچ مؤمنی به علمی که نزد برادرش است احتیاج نخواهد داشت.2»
امام صادق (ع) درباره تکامل علوم در زمان ظهور می فرماید: «علم بیست و هفت حرف است، تمام آنچه پیغمبران آورده اند دو حرف است که مردم تا به امروز جز دو حرف ندانسته اند و چون قائم ما به پا خیزد، بیست و پنج حرف دیگر را برآورد و به ضمیمه آن دو حرف دیگر، در میان افراد بشر آشکار و پراکنده سازد.3»
پی نوشت
1- بحارالانوار، ج 52، ص 252؛ به نقل از مکیال المکارم، ج 1، کشف علوم، ص 279
2- بحارالانوار، ج 53، ص 56؛ به نقل از مکیال المکارم، ج 1، ص 280
3- بحارالانوار، ج 52، ص 336 ؛ به نقل از مکیال المکارم، محمدتقی موسوی اصفهانی
«خرسندی و آرامش» گمشده ی عصر غیبت است. باور ندارید؟ جامعه ی آماری کوچکی از آشنایان و خویشاوندان و دوستانتان درست کنید و ببینید در دل کدام یک از آنها، خشنودی و آرامش به طور مطلق برقرار است؟ آرامشی که آرامش قبل از طوفان نباشد، آرامشی که سنگی آن را مواج نکند. می بینید؟ همه، چیزی برای نالیدن دارند!
این گمشده را در عصر حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) به برکت ایشان و یاران مؤمن ایشان خواهیم یافت.
در این پست به دومین مورد اشاره میکنیم
زیبایی های زندگی در عصر خوشبختی
1. جهان بدون تفرقه:
در عصر حکومت حضرت مهدی (عج)، همه یکرنگ و یک دل اند. امام علی(ع)، درباره ی حضرت حجت (ع) فرمودند: «به وسیله ی او میان دلهای مختلف و پراکنده، الفت و اتحاد داده می شود.» (9)
«خرسندی و آرامش» گمشده ی عصر غیبت است. باور ندارید؟
آیا می توانید دنیایی را تصور کنید که حیوانات غیراهلی اش نیز، به کسی آسیب نرسانند؟ دنیایی که سراسر پر از زیبایی های طبیعی است؛ دنیایی که در آن انس و جن و مَلک در کنار هم با صلح زندگی می کنند؛ دنیایی که کسی نیست که دردی داشته باشد.تصورش سخت است.اما این گمشده را در عصر حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) به برکت ایشان و یاران مؤمن ایشان خواهیم یافت.
در این پست به اولین مورد اشاره میکنیم
زیبایی های طبیعت:
1. رفتن وحش
2. بارانهای فراوان
3. سرسبزی و برکت
بقیه در ادامه مطلب
ما پی نبرده ایم تو را آن چنان که هست
کاری نکرده ایم به قدر توان که هست
کــاری بــرای آمــدن تو نکــرده ایم
اما برای نذر قدوم تو جان که هست
گر بی قراری دل ما آشکـــار نیست
پیدا ز حال و روز پریشانمان که هست
دل گه گـدار از تو جـدا می شود ولـی
این دست ها دخیل بر این آستان که هست
ما در قمــار عشق، به عشق تو آمدیم
پس فارغیم از همه سود وزیان که هست
ای دل برای عقده گشایی به سامرا
ما را نبرده اند اگر ، جمکران که هست
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَحمَدُ وَ تَستَغفِر
سلام بر تو؛
آن گاه که خدا را میستایی
و آمرزش میخواهی
اللّهُم صَلِ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
تویی بهانه ی آن ابرها که می گریند
بیا که صاف شود این هوای بارانی
کنار نام تو لنگر گرفت کشتی عشق
بیا که یاد تو آرامشی است طوفانی
اللهم عجل لولیک الفرج
دانلود فایل صوتی نظر استاد رائفی پور در مورد حمله عربستان به یمن

در راه زيارت عسكريين (ع) و در جاده اى كه به امامزاده سيد محمد (ع) منتهى مى شود، راه را گم كردم و در اثر شدت تشنگى و گرسنگى از زندگى مايوس شدم و به حالت بيهوشى روى زمين افتادم. ناگهان چشم بازكردم، ديدم سرم در دامن شخص بزرگوارى است. آن شخص به من آب گوارايى دادند كه مانندش را درعمر خود نچشيده بودم. بعد از آن، سفره باز كردند، و در ميان آن دو يا سه عدد قرض نان بود كه از آن ها نيز خوردم. آن گاه به من فرمودند: اى سيد! قصد كجا را دارى؟ گفتم: حرم مطهر سيد محمد.
نگاه كردم ديدم در زير بقعه سيد محمد قرار داريم، در حالى كه من در قادسيه گم شده بودم و مسافت زيادى بين آن جا و حرم امامزاده سيد محمد وجود دارد. در مدتى كه با آن شخص بزرگوار بودم، بهره هاى فراوانى نصيبم شد و مرا به انجام چندين عمل سفارش كردند؛ از جمله: تلاوت قرآن كريم ... و تسبيح فاطمه زهرا (س) و... ولى به ذهنم خطور نكرد اين آقا كيست، مگر زمانى كه از نظرم غايب شدند.
منبع:
نماز و عبادت فاطمه زهرا سلام الله عليها، عباس عزيزى، فصل هفتم، شماره 110. به نقل از
http://ketaab.iec-md.org/FAATEMEH_ZAHRAA/namaaz_ebaadat_zahraa_azizi_04.html#link131
هر چند کمی فرج تمنا کردیم
آقا ز سر خویش تو را وا کردیم
شرمنده ولی خلاصه تر می گویم
با واژه انتظار بد تا کردیم
یا صاحب العصر و الزمان